OVER ONS

WAAROM IS HET ONDANKS ALLE INFORMATIE TOCH ZO MOEILIJK?

Artikels, boeken, en websites over beweging, sporten, trainen, het ligt allemaal voor het grijpen. Om niet te zeggen dat we erdoor worden overspoeld. Er is geen enkele reden waarom je niet iets zou doen aan je voeding of slaappatroon, je conditie of waarom je niet zou beginnen aan die six- (of eight-) pack.

En toch zit je achter je pc, het zoveelste artikel te lezen over al die dingen die je zou moeten doen.

Omdat je niet weet waar je moet beginnen? Omdat je niet weet wat je moet geloven? Omdat je het niet kan volhouden? Omdat je tegenstrijdigheden leest?

Iedereen moet tegenwoordig zijn mening kunnen geven, en dat is goed, maar daardoor zijn er ontelbaar veel opties die zichzelf voordoen als de enige echte waarheid. Natuurlijk weet je dan niet waar je moet beginnen.

Daarom hebben wij FITFAQS© opgericht. Omdat wij geloven dat je een betere versie van jezelf kan worden en tijdens dat proces ook nog eens gelukkig kan zijn. We willen geen nieuwe filosofie lanceren. Integendeel. Wij willen voor jou de filter zijn die al die info, ja… filtert. Wij willen concrete dingen meegeven. Theoretische achtergrondinformatie die getoetst is (evidence + practise based), waardoor je zelf aan de slag kan.

Let’s get back to basics, get active, confident and healthy.

FITFAQS© is ontstaan uit onze passie voor sport en onze interesse in het bewegende menselijk lichaam. We zijn dan ook beide onze studies gestart in dit domein en kwamen tot het besef dat we jou al wilden helpen met de kennis die we reeds hadden verworven. Dit, alsook de ervaring die we opdoen als atleet, zorgt ervoor dat we blijven groeien als trainer, coach en sport kinesitherapeut, maar ook als persoon en active lifestyle provider.

Stay active. Keep working out. YOU GOT THIS.
Koen & Inge

KOEN BELLEMANS

2/03/1993

Master in de Lichamelijke opvoeding en de bewegingswetenschappen
Training en Coaching
Fysieke activiteit, Fysieke Fitness en Gezondheid

Ex-atleet – 400m atleet

Trainer A – Atletiek

GRIT Sports Performance coach & Personal trainer

INGE BELLEMANS

9/11/1995

Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie
Musculoskeletale Revalidatie
Sport

Atleet – 100m Horden

GRIT Physical Therapy & Sports Performance

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x