BEGELEIDING

Wij passen onze persoonlijke begeleiding aan aan de vraag die jij stelt. Zo is er de mogelijkheid tot een of meerdere begeleide sessies, alleen of in groep. Daarnaast kunnen we een langetermijnplan opstellen afhankelijk van jouw sport en doelstelling(en). Samen bespreken we de manier van werken zodat deze past bij jouw levensstijl, tijd en persoonlijkheid.

PERSONAL TRAINING MOGELIJKHEDEN

Enkele sessie(s)

Een enkele sessie bestaat uit een workout voorafgegaan door relevante informatie die je nodig hebt om na de sessie zelf verder te kunnen opbouwen en trainen. Persoonlijke begeleiding in de vorm van trainingssessies kunnen alleen of in groep.

Opvolging

Wil jij individuele begeleiding op lange termijn, dan kan dit via opvolging. Op basis van jouw specifieke vraag wordt er een planning (minimum 2 maanden) opgesteld en besproken. 

Inbegrepen: Een intakegesprek (face-to-face of via FaceTime/Skype), de opmaak van de maandschema’s, het opstellen van een individuele planning per week, 2 feedback sessies (na 4 en na 8 weken), een krachtschema, een circuit schema, een cardio schema en alternatief schema indien nodig afhankelijk van eigen voorkeur en sport. Indien je dit wenst is begeleiding op locatie mogelijk tegen een meerprijs. Gedurende de opvolging zal je zelf een planning en workouts leren opstellen.

Werken naar een doelstelling

Heb jij een specifieke doelstelling zoals een bepaalde afstand kunnen lopen, afvallen of sterker worden? Eerst bespreken we samen met jou de haalbaarheid en tijd die hiervoor nodig zal zijn. Daarna stellen we een schema op waarmee jij verder aan de slag kan. 

Eigen vraag

Heb jij een specifieke vraag of formule die hierboven niet staat beschreven? We staan steeds open voor nieuwe ideeën en bespreken jouw voorstel graag.


BEGELEIDING
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x